Klik in het menu op Wijzigen, verwijderen fotorubrieken. Klik op het gewenste icoontje aan de rechterkant voor wijzigen of verwijderen. Volg de instructies.
Belangrijke opmerking 1: wanneer je een fotorubriek verwijdert, worden alle onderliggende foto's ook verwijderd!
Belangrijke opmerking 2: vooraleer een rubriek als dusdanig te verwijderen, verwijder eerst de foto. Zoniet wordt de record in de database wel gewist, maar blijft de foto op de server staan, waardoor onnodig plaats wordt verbruikt.
Wanneer je de benaming voor een fotorubriek wijzigt, wordt die eveneens gewijzigd voor de onderliggende foto's. |